Website

Webdesign

Website laten maken?

Start met het verbeterenvan uw online aanwezigheid

Graffo gaat voor het uiterste en ontwerpt voor u een professionele website die uw zaak pas echt vooruit helpt. U ontvangt van ons een strakke, moderne website die er fantastisch uitziet op elk toestel. Een website die hoog scoort in Google en u klanten oplevert.

Branding Bedrijf Limburg Graffo

Webdesign

Waarom het slim is om te investeren in een professionele website

De eerste indruk telt! Het duurt enkele seconden om de bezoeker van je website te overtuigen of weg te jagen. Wij geven je website een fris en strak design, met een duidelijke navigatie. Oog voor detail en gebruiksgemak, dat is waar een professionele website voor staat.

Een website doet je bedrijf groeien en bespaart je tijd! We gaan ervoor zorgen dat u meer tijd heeft om te focussen op zaken die pas echt belangrijk zijn. Uw website zorgt voor de rest.

Zorg dat uw bedrijf er geloofwaardig en professioneel uitziet! We zijn in de 21ste eeuw, er is 54% die een bedrijf enkele vertrouwd indien deze een website heeft. Wij zorgen ervoor dat u opvalt in de menigte en een sterke indruk maakt.

Onze transparante aanpak

Het is niet makkelijk om een webdesign bureau te kiezen. Wij maken het jou zo eenvoudig mogelijk en zijn zeer transparant in onze prijzen. Geen verborgen kosten of andere verrassingen. Na de eerste eenmalige kost voor het maken van je website wordt er gewerkt met een jaarlijkse kost. Dit is een vaste prijs, daarin zit je domeinnaam, de hosting, je email en het onderhoud.

Onze extraatjes

Ook kan je bij ons terecht voor het maken van je nieuwe logo, je persoonlijke business cards of kort gezegd je volledige huisstijl laten uitwerken. Zo kunnen we de volledige branding voor jouw zaak uitwerken.

CMS

Log in op je website en pas zelf de inhoud van je website aan. Je hebt er ons zelfs niet eens voor nodig.

Onderhoud

Al onze websites worden dagelijks gecontroleerd op updates en krijgen ook een dagelijkse back-up.

SEO

Elke website wordt geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. Zo kunnen klanten je zeker vinden.

Zit je met een vraag of heb je interesse in een offerte voor jouw nieuwe website

Waarom een CMS de juiste oplossing is

Wij maken al onze websites in het CMS van WordPress. Het is belangrijk om je website up-to-date te houden zodat klanten altijd de correctie informatie kunnen terugvinden. Hiervoor is een CMS zoals dat van WordPress de perfecte oplossing.

De bedrijfsfotografie van Graffo

Wat maakt een website nog beter en persoonlijker? Professionele foto’s van de zaak. Geef de bezoekers van je nieuwe website al direct een persoonlijk en vertrouwd gevoel over jouw zaak. Wij zorgen voor dat perfect beeld van jouw zaak.