Zakelijke Website

Professioneel webdesign dat het verschil maakt voor uw zaak. Een strakke, moderne en betaalbare website die er fantastisch uitziet op elk toestel. Vraag uw gratis offerte voor een website die scoort in Google en laat uw zaak ontdekt worden door nieuwe potentiële klanten.

Een professionele website is belangrijk voor uw bedrijf. Waarom?

1. Een website trekt klanten naar uw bedrijf en levert u meer geld op

Een website kan 24/7/365 beschikbaar zijn, zelfs als u niet aanwezig bent op uw zaak. Zo kunnen potentiële klanten zelfs buiten de kantooruren info vinden over uw bedrijf. Vaak zullen uw klanten u en uw concurenten online vergelijken, een website met een goed design zal ervoor zorgen dat bezoekers verder lezen. Het duurt maar enkele seconden om de bezoeker van uw website te overtuigen of weg te jagen.

2. Voeg geloofwaardigheid toe aan uw bedrijf door simpelweg een website te hebben

In de 21ste eeuw vertrouwt maarliefst 54%, een bedrijf enkel en alleen als deze een website heeft. Het hebben van een website verhoogd al direct het eerste vertrouwen. Om op te vallen in de menigte kan een website een enorm hulpmiddel zijn. Deze helpt om uw expertise onder aandacht te brengen en uw bedrijf beter te positioneren. Het helpt u fantastisch om een zeer sterke indruk te maken.

3. Het hebben van een website zal u uiteindelijk veel tijd besparen

Of het nu gaat om e-mails versturen, telefoons aannemen of voorstellen versturen, communiceren met potentiële klanten kost tijd. Uw nieuwe website met een goed design kan u die tijd besparen door antwoorden te geven op veelgestelde vragen en verzoeken van klaten. Hoe helpt dit u? U kan de gewonnen tijd besteden aan meer waardevolle dingen die uw zaak vooruit helpen.

Bedrijf boosten met website

Uw professionele website laten desigen en ontwikkelen bij ons?
Dit is wat u kan verwachten

Geschikt voor elk toestel

Geschikt voor elk toestel

Een smartphone, tablet, pc, … Noem maar op, uw website ziet er fantastisch uit op elk toestel. Want laten we eerlijk zijn, wat is uw zaak met een nieuwe website die niet aangepast is voor een smartphone of tablet...

SSL oftwel https

SSL oftwel https

Dit certificaat is zeer belangrijk geworden voor Google, scoor al direct hoger door dit aan uw website toe te voegen. Ook voor uw bezoekers is dit belangrijk. Het geeft een veilig en vertrouwelijk gevoel.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud

Een goede website heeft periodiek een goed onderhoud nodig, zo blijft deze altijd up-to-date en blijft hij veilig voor uw bezoekers. Dit is standaard ingebrepen als u uw website bij ons laat maken.

Benieuwd hoe betaalbaar professioneel webdesign kan zijn?

Een professionele website is belangrijk voor uw bedrijf. Waarom?

Zelf uw inhoud aanpassen op het moment dat u dat wenst? Nog snel een promotie plaatsen of een belangrijk nieuwsbericht, dat kan allemaal met een CMS. Laat uw nieuwe website dan door ons ontwerpen in WordPress.

Waarom uw nieuwe website in WordPress laten maken?

De reden dat wij WordPress gebruiken voor het maken van uw nieuwe website? Dat is simpel, wij houden er gewoon van om WordPress te gebruiken. U kan natuurlijk nog steeds bij ons terecht voor een HTML website, maar welke voordelen denkt u daar uit te halen? Als u voor WordPress kiest bent u zeker niet de enigste, meer dan 25% van alles website in de wereld draait op WordPress. Dat wil zeggen dat er bijna 75 miljoen websites zijn die draaien op dit platform.

Kan u werken met een tekstverwerker zoals MS Office Word? Dan kan u ook met WordPress werken. Zolang u iets kent van computers moet u zich al geen zorgen maken hierover. Het is gewoonweg een geweldige CMS.

Geavanceerde functies nodig op uw website? Afsprakenplanner nodig? Een heel booking systeem nodig? Alles kan!

SEO is nog makkelijker gemaakt in WordPress, het geeft allerlei hulpmiddelen zodat uw website zeker niet onderaan in Google blijft hangen.

“Een WordPress website is veel duurder om te laten maken” Wie heeft u dat wijs gemaakt? Een WordPress website hoeft helemaal niet duur te zijn om een geweldig webdesign te verkrijgen.

WordPress is ontworpen met minimale code en maakt gebruik van PHP. Dit laat uw website toe om snel te laden. Extra seconden laadtijd kunnen immers bepalen of bezoekers uw website verder gaan ontdekken of gewoonweg wegklikken omdat het te lang duurt.

Ontdek onze promo's voor het designen van uw website