Recente projecten

Dries Roef - Graphic Designer

Dries Roef, 21 jaar en student-ondernemer op de hogeschool PXL in Hasselt. Deze website dient voor hem als een persoonlijke website.

Fotografie Alexander Nenczl

Alexander Nenczl is een fotograaf en had graag een website waar hij zijn fotografie portfolio op een mooie manier kan overbrengen aan de bezoekers van de website. Hier kwam ook weer een logo design bij te pas.

Loonbedrijf Buntinx

Loonbedrijf Buntinx is een loonbedrijf gelegen in Zonhoven en zij wilden een propere website die makkelijk te beheren is. Een plaats waar potentiële klanten terecht kunnen en makkelijk hun weg vinden. Ook kwam hier een nieuw logo aan te pas en het maken van een huisstijl. Verder zijn er ook nog bedrijfsfoto’s genomen die u op de website kan terugvinden.

Hasselt Vintage Market

Dit is een event georganiseerd door Jema Vintage en zij hadden nood aan een website voor dit event. Zij hebben gekozen voor het plan ‘Starter‘. Hierin zit alles wat zijn nodig hebben. Het is een one page website gemaakt in WordPress en de content passen ze dus zelf aan. Dit voor maar slechts 185 euro!

Grondwerken Wouters

Grondwerken Wouters is een bedrijf dat zich bezig houdt met algemene grondwerken, klinkerwerken en rioleringswerken. Zij wilden een website waar potentiële klanten informatie kunnen vinden over het bedrijf en hierna ook kunnen contacteren. Hier zijn ook bedrijfsfoto’s gemaakt om te kunnen gebruiken op de website. Logo en huisstijl zijn ook hier door ons ontworpen.