Dit is Graffo.

Wij zijn een Digital Studio met een focus op de groei van boeiende bedrijven. Aan het stuur? Twee jonge ondernemers die geloven in de kracht om elk bedrijf te stimuleren.

Backstory

It all started at school

Ondernemen zit in ons bloed en vormt het kloppende hart van onze gedrevenheid. Bij ons draait het om het aangaan van uitdagingen, het streven naar voortdurende verbetering en het omarmen van onze passie. Onze vastberadenheid is ongeëvenaard, onze ambitie onstuitbaar, en ons doorzettingsvermogen is een kenmerkend deel van wie we zijn.

Toekomst

Onze visie is kraakhelder

Merken transformeren door creativiteit en strategie te integreren. We streven ernaar unieke, memorabele merkidentiteiten te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch zijn afgestemd op de groeidoelstellingen van onze klanten. Onze aanpak omvat diepgaand onderzoek, creatieve samenwerking en voortdurende optimalisatie, waarbij we geloven dat de ontmoeting van creativiteit en strategie de sleutel is tot het ontsluiten van het volledige potentieel van elk merk.

Young minded

Twee jonge koppen bij elkaar, dat is de fundering van het bedrijf om bij elk project opnieuw bergen te verzetten. We leren elke dag opnieuw bij van zowel onze klanten als van elkaar.

Durvers

Schrik? Van wat? Bij vallen staan we gewoon weer op. We durven heel wat aan en springen als we zien dat we het risico moeten nemen om nieuwe hoogtes te bereiken.

Moeilijk? Makkelijk!

Onze vaardigheid in het omzetten van moeilijke opdrachten in moeiteloze resultaten steken we niet onder stoelen of banken. Met onze uitgebreide expertises weten we van aanpakken.

Show your face!

Dit zijn we!

Alexander Nenczl
Founder & Tech Lead
Uitvinder van het Graffo gegeven en waakt over alles wat technologie ademt.
Dries Roef
Art Director
Creatieve geest met een uitgesproken liefde voor kunst en design.

We kunnen uren vertellen van hoe we startte als student-ondernemers en kwamen tot dit punt, maar je wil vooral zien wat doen en maken ... Toch?

Wat we doen

Een succesvolle aanpak, met impact!

Bedenken

Onze aanpak begint met een diepgaande analyse van jouw bedrijf of activiteit.

Ontwerpen

Of het nu gaat om een logo, marketingmateriaal of een digitale interface, jouw concept krijgt een uniek karakter.

Bouwen

Creëer een digitale impact door middel van een website of webshop die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Lanceren

Met krachtige campagnes en sociale media verspreiden we doeltreffend jouw verhaal.

Samen groeien? Dat begint hier!

Kom eens babbelen over jouw idee.

Art Paint & Floor

Samen groeien,
dat begint hier.

Plan een kennismaking met ons!