Zorg voor een goede eerste indruk op uw website

Branding

Uw zaakklaar voor de toekomst

Blijf je concurrentie voor en maak de perfecte eerste indruk met sterke branding. Potentiële klanten zijn sneller geneigd om te kiezen voor een bedrijf met een aantrekkelijke en uitgewerkte huisstijl.

Branding Bedrijf Limburg Graffo

Branding

Waarom je moet investeren in branding

Bouw een relatie met je publiek! Consumenten relateren merken aan bedrijven. Voor consumenten vertegenwoordigt uw branding de menselijke kant van uw bedrijf, de kant waarmee ze zich kunnen identificeren en waarmee ze een emotionele band kunnen vormen. Het is deze verbinding die uiteindelijk zal zorgen voor merkloyaliteit, klantenbehoud en uiteindelijk meer conversies 

Een indruk die uw klanten niet vergeten! Het laat uw klanten toe om vooraf te weten wat ze kunnen verwachten. Sterke branding laat zien dat uw aanbod beter is als dat van de concurrent.

Merkidentiteiten spreken visueel aan! Door slim grafisch ontwerp te gebruiken, kunnen merken ervoor zorgen dat hun consumenten de eerste keuze zijn. U wilt dat uw bedrijf opvalt, zodat consumenten naar u toe getrokken worden; dit kan worden bereikt door dynamisch website-ontwerp, digitaal ontwerp, verpakking en al het andere marketingmateriaal. Dat is waar wij bij Graffo voor zorgen.

Stap 1

Uw huidige huisstijl

Eerst analyseren we uw huidige merkidentiteit.
Stap 1
Stap 2

Missie, visie en waarden

Wat maakt uw bedrijf speciaal? Wat is de stem van uw bedrijf? De antwoorden op deze vragen zijn fundamenteel voor we aan uw branding beginnen.
Stap 2
Stap 3

Strategie

We kijken wat er mogelijk is. Kunnen we beginnen met een schone lei of zijn er al zaken waar we rekening mee moeten gaan houden?
Stap 3
Stap 4

Uw publiek, de markt en de concurrentie

We kijken wat uw competitie doet en bepalen hoe we uw zaak gaan onderscheiden van de rest.
Stap 4
Stap 5

Merkidentiteit

We maken een stijlgids aan. Hierin staat uw logo, kleurpalet, lettertype, ... Dit gebruiken we als basis voor uw visitekaartjes, briefpapier, website en eventueel verpakking.
Stap 5

Visitekaartjes

Visitekaartjes laten zien dat je een professional bent en serieus bezig bent met je bedrijf. Daarom heb je visitekaartjes nodig om trots op te zijn. Dit laat zien dat je klaar bent om zaken te doen.

Flyers

Flyers zijn een gemakkelijke en effectieve manier om mensen te vertellen over uw diensten en producten. Ze hebben je website misschien nog nooit gezien of zijn misschien niet op sociale media.

Online adverteren

Online adverteren helpt u de juiste doelgroep te vinden. Het is gericht op degenen die waarschijnlijk meer geïnteresseerd zijn in wat u verkoopt.

Zit je met een vraag of heb je interesse in een offerte voor jouw nieuwe website