Bedrijfsfotografie Limburg

De bedrijfsfotograaf voor kleine en grote bedrijven. Fotografie van uw zaak: het interieur, exterieur, personeel. Visualiseer uw producten en/of diensten en maak een professionele indruk op uw website.

Professionele bedrijfsfotografie kan een geweldige eerste indruk leveren

Waarom heeft u bedrijfsfoto’s nodig? Het klinkt misschien cliché, maar een foto zegt nog steeds meer dan duizend woorden. Het doel van de foto’s op uw website is om de aandacht van uw bezoekers te trekken, verder kunnen deze foto’s het vertrouwen van uw klant winnen.

Bedrijfsfoto’s geven een persoonlijke uitstraling aan de website van uw zaak en dit wordt steeds belangrijker. Door de invloed van alle media die we dagelijks binnen krijgen is de foto of video vaak het eerste wat ons opvalt. Als het beeld de bezoeker aanspreekt gaat hij al sneller verder lezen op uw website.

Bedrijfsfotografie - Interieur
Bedrijfsfotografie - Exterieur

De keuze tussen professionele bedrijfsfotografie en stockfoto’s

Maakt u gebruik van stockfoto’s? Dan mist u de kans om uzelf en of uw bedrijf optimaal in de spotlight te zetten. Maak gebruik van  een professionele fotograaf en geef een geweldig beeld van uw zaak. Kom zelf in beeld en laat bezoekers al direct een connectie voelen.

Maak gebruik van professionele fotografie en geef uw unieke onderneming een uniek beeld. Zonder iets te moeten doen heeft u al een stuk van de bezoeker zijn vertrouwen gewonnen.

Uw website bij ons laten maken? Geniet dan van een grote korting op onze fotografie

Manieren om uw bedrijf in beeld te zetten

De manier om uw bedrijf in beeld te zetten hangt af van het type bedrijf en ook waar de foto’s voor moeten zorgen. Een professionele fotograaf kan beelden maken die het verhaal van uw bedrijf vertellen.

De beste manier is nog altijd om simpelweg enkele actuele foto’s van uw bedrijf, uw team, uw producten en/of diensten te laten zien. Zo kunnen potentiële klanten uw bedrijf al snel leren kennen.

Bedrijfsfoto - Loonwerken
Bedrijfsfotografie - Interieur

Bedrijfsfoto's helpen uw met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Van plan om een website te laten maken of heeft u er al één? Dan heeft u vast en zeker al eens gehoord van SEO. Met SEO worden elementen van uw website geoptimaliseerd om beter te gaan presteren in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Wanneer uw foto’s geoptimaliseert worden, kunnen deze ervoor zorgen dat uw afbeeldingen ontdekt worden tussen de afbeeldingresultaten van bijvoorbeeld ‘Google Afbeeldingen’ en vervolgens verwijzen deze naar uw website. Bijgevolg, er komen weer wat extra bezoekers op uw website uit.

Heeft u al een website met een fantastisch design, maar nog geen professionele bedrijfsfoto's?

De beste manier om uzelf en uw zaak voor te bereiden op een bedrijfsfotoshoot

Om een bedrijfsfotoshoot efficiënt te laten verlopen is het absoluut aan te raden om deze voor te bereiden. Denk na over hoe u de foto’s gaat gebruiken. Denk na over het formaat waarin u de foto’s wenst te gebruiken. Misschien wilt u een beeld met voldoende ruimte zodat u nog tekst kan toevoegen.

Indien u het personeel wilt betrekken met de shoot, vergeet dan zeker niet om dit tijdig te laten weten. Zo kan uw personeel zich ook voorbereiden. Ten slotte is het aangeraden om uw fotograaf ook een duidelijke briefing te geven over wat u verwacht.

Bedrijfsfoto - Loonbedrijf